Cloud Spend Management

Met onze Cloud Spend Management oplossingen helpen wij bedrijven om meer inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsuitgaven. Dit doen wij door al de stappen van inkoop- en factuurafhandeling (Source-to-Pay) efficiënter en transparanter te maken. Van sourcingtrajecten, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Onze volledig geïntegreerde bedrijfssoftware biedt één compleet cloud platform voor overzicht en grip op uw aankoop en uitgaven.

Source-to-Pay

invoicing

Door het ganse traject van ontvangst tot aan het betaalbaarstellen van facturen te stroomlijnen kunt u geldstromen optimaliseren, risico’s minimaliseren en kosten besparen.

hiring

Stroomlijn het gehele inhuurproces van tijdelijke medewerkers. U kunt besparingen realiseren en weet precies wie u inhuurt, bij welke leverancier en tegen welke kosten.

buying

Grip op dagelijkse inkoop- en facturatieprocessen begint met het vereenvoudigen van standaard procedures. U versnelt het proces en voorkomt aankopen zonder goedkeuring of budgetcontrole.

supplier management

Direct inzicht in accurate leveranciersgegevens en objectieve beoordeling van geleverde prestaties op basis van vastgestelde Key Performance Indicators.

sourcing

Een eenvoudig offertetraject of een complexe veiling, elke kwalificatie vraagt om een efficiënt en transparant proces met een complete audit trail.

contracting

Effectief toezicht, beheer en communicatie van contracten in uw bedrijf levert naast real-time inzicht in verplichtingen (compliance) ook echt geld op.

Besparingen realiseren

U levert geen half werk want u besteedt veel zorg aan het afsluiten van waardevolle inkoopcontracten. Zo levert u toegevoegde waarde aan uw organisatie. Om zeker te zijn dat uw inspanningen niet voor niets zijn, is het noodzakelijk om deze om te zetten in werkbare operationele processen. Onze oplossingen bieden u daarom niet alleen ondersteuning bij het tactisch/strategische inkoopproces, maar ook bij het operationele proces van bestellen tot en met betalen. Van belofte tot realisatie.

Source-to-Contract

Onze oplossingen

Sourcing

U zoekt de beste producten en diensten voor de voordeligste prijs en meest gunstige condities. Met Esize Sourcing heeft u een complete oplossing voor het strategisch/tactische inkoopproces in handen. Van het vastleggen van de inkoopstrategie in een eenduidig en..

Project Management

Strategische inkoopprocessen zijn vaak complexe projecten die vragen om een gestructureerde en transparante aanpak. Zorgvuldige documentatie van projectinformatie voorkomt dat kennis verloren gaat. Door deze projecten te standaardiseren weet u zeker dat alle noodzakelijke stappen worden gezet en borgt..

Contract Management

U besteedt veel zorg aan het bedingen van de best mogelijke contractvoorwaarden en condities bij uw leveranciers. Maar worden deze afspraken in de praktijk ook door iedereen optimaal benut? En hoe voorkomt u dat inkopen nog steeds buiten contracten..

Vendor Management

Beter presterende leveranciers dragen direct bij aan de concurrentiekracht en marktpositie van uw organisatie. En kunnen u kosten besparen. Effectief leveranciersmanagement betekent dat u direct inzicht heeft in actuele leveranciers-profielen en prestaties objectief kunt beoordelen op basis van vastgestelde..

Reporting

Uw organisatie vertrouwt op u om de juiste beslissingen te nemen. Maar kunt u op het juiste moment vertrouwen op de juiste informatie? Managementinformatie helpt u om strategie te vertalen naar concrete plannen. U krijgt het inzicht en de..

Spend Intelligence

U wilt kosten in de hand houden, risico’s begrijpen en op de juiste manier controleren. Daarom wilt u altijd kunnen rekenen op betrouwbare en real-time informatie over uw bedrijfsuitgaven. Of het nu gaat om inkooporders, contracten, leveranciers of facturen...

Purchase-to-Pay

Onze oplossingen

Procurement

Welke producten of diensten uw organisatie ook inkoopt, u wilt uw budgetten zo slim mogelijk besteden. Grip op dagelijkse inkoop- en facturatieprocessen begint met het vereenvoudigen en inrichten van standaard inkoopprocedures. Zo bent u er zeker van dat uw..

Workforce

U wilt de beste persoon op de juiste plek, maar ook de kosten in de hand te houden. Bedrijven staan steeds meer onder druk om zich te verantwoorden over uitgaven voor extern personeel. Verrassend genoeg zijn deze gegevens vaak..

Expense Management

Binnen elke organisatie maken werknemers zakelijke onkosten die zij kunnen declareren. De originele bonnetjes moeten worden bewaard en eens in de zoveel tijd als declaratie worden ingediend met een formulier. De financiële administratie moet vervolgens alle bonnetjes overtypen en..

Invoice Management

Arbeidsintensieve processen voor het afhandelen van facturen zijn een hoge kostenpost. Facturen die te laat betaald worden of kwijtraken kosten u onnodig veel geld. Door het hele traject van ontvangst tot aan het betaalbaarstellen van facturen te stroomlijnen kunt..

Invoice Scan & Capture

Uw crediteurenadministratie verwerkt jaarlijks grote aantallen inkoopfacturen. Handmatig afhandelen is omslachtig, foutgevoelig én duur. Voorkom zoekgeraakte facturen, onduidelijke aankopen, lange doorlooptijden en verhoog de productiviteit van uw medewerkers. Krijg razendsnel nauwkeurige financiële overzichten en eenvoudig toegang tot elke factuur...

Budget Management

Budgetteren is een effectief instrument voor organisaties om hun uitgaven en kosten beter in de hand te houden. Traditioneel het domein van financieel managers en controllers, maar zeker net zo belangrijk voor inkoop-management. Op basis van budgetten bepaalt een..