Source to Pay

U levert geen half werk. Want u besteedt veel zorg aan het afsluiten van waardevolle inkoopcontracten. Zo levert u toegevoegde waarde aan uw organisatie. Om zeker te zijn dat uw inspanningen niet voor niets zijn, is het noodzakelijk om deze te borgen in werkbare operationele processen. Onze oplossingen bieden u daarom ondersteuning bij het tactisch/strategische inkoopproces, maar ook bij het operationele proces van bestellen tot en met betalen. Van belofte tot realisatie.

Source to Pay
De meeste organisaties zijn prima in staat om – al dan niet zelfstandig – betere afspraken te maken met leveranciers. Naast garantie voor kwaliteit, moeten deze afspraken vooral leiden tot het realiseren van besparingspotentieel. Wij leveren een breed spectrum aan tooling om inkoopprojecten zoals RFI’s en RFP’s te ondersteunen. Echter, wanneer dit besparingspotentieel op operationeel niveau niet optimaal wordt benut, dan vervaagt de toegevoegde waarde van een afdeling inkoop voor een organisatie. Door de naadloze integratie van onze Source to Contract-oplossingen met onze Purchase to Pay-oplossingen, hebben organisaties de mogelijkheid om over de volle breedte van de organisatie, dus multidisciplinair, besparingspotentieel te verzilveren.

Onderscheidend karakter
Onze modules koppelen het volledige inkoop- en facturatieproces aan elkaar. Daar zit de kracht en het onderscheid van onze oplossing. Alle functionaliteit wordt volledig geïntegreerd geleverd op hetzelfde platform. Dit biedt ook groeimogelijkheden. De verschillende functionaliteiten zijn modulair in te zetten. Hierdoor kunt u uw startpositie kiezen. Deze kan sterk verschillen. Afhankelijk van de noodzaak zien wij organisaties op verschillende processen aansluiten. Dat kan variëren van het simpel starten met een veiling, het digitaliseren van autorisatieprocessen van facturen tot en met het volledig in één project implementeren van onze gehele applicatie, van Source to Pay. Ondanks deze verschillende invalshoeken zien wij één ambitie die onze klanten verbindt en drijft. De wens om uiteindelijk bedrijfsbreed ‘in control’ te zijn over hun Source to Pay-processen. Daarom kiezen klanten voor Esize. Dit geldt ongeacht de grootte van een organisatie. Ook de toepassingen van onze software zijn voor elke organisatie relevant, van klein tot groot.