Cloud

Met onze software koppelt u alle inkoop- en facturatieprocessen slim aan elkaar, in één complete oplossing. Modulair, schaalbaar, gebruiksvriendelijk. De software werkt op één cloud-gebaseerd platform, dus u heeft geen omkijken naar onderhoud en beheer. Altijd de laatste updates en versie. Overal veilig toegang, 24 uur per dag. Oplossingen die u werk uit handen nemen, waar en wanneer u wilt.

Ons platform

Onze software biedt een platform waarop inkooporganisaties en leveranciers efficiënt met elkaar communiceren. Voor elke organisatie wordt op dat platform een eigen beveiligde omgeving ingericht. Deze kunt u vervolgens zelf aanpassen aan onder meer de specifieke contractafspraken met leveranciers, autorisatieregels, kostenplaatsen, kostensoorten en voorkeursleveranciers. Verschillende gebruikers binnen uw inkooporganisatie kunnen decentraal op het platform werken. De software bestaat uit een aantal lagen die afhankelijk van de rol van de gebruiker in de organisatie wel of niet toegankelijk zijn.

Software zonder onderhoud

Wij leveren ‘Software as a Service’ (SaaS). Dat wil zeggen dat onze applicaties op onze server staan. Via het internet logt u in op de server en kunt zo gebruikmaken van onze diensten. U heeft toegang vanaf elke locatie, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Zo staat u altijd in contact met uw organisatie en uw leveranciers, via een veilige verbinding. Geen investering in software of (extra) hardware: u betaalt alleen voor het gebruik. U heeft geen omkijken naar beheer en onderhoud en weet precies wat uw maandelijkse kosten zijn. Bovendien profiteert u altijd van de laatste updates en versie van de software. Onze oplossingen zijn uitermate schaalbaar: u kunt modules en gebruikers eenvoudig toevoegen of verwijderen. Zo kunt u uw systeem ook in de toekomst flexibel aanpassen aan de groei van uw organisatie.

Veilige, groene hosting

De hosting van onze systemen gebeurt in groene datacenters. En dat is nodig ook, want ICT is inmiddels verantwoordelijk voor meer dan 2% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Wij hosten onze servers bij partners Interoute en KPN. Zij doen er alles aan om hun aandeel CO2-uitstoot zo veel mogelijk te reduceren. Niet minder belangrijk is dat deze goed beveiligde datacenters beschikken over uitgebreide back-up en opslagfaciliteiten, waar uw waardevolle gegevens veilig worden opgeslagen.

ISAE 3402

Omdat de markt steeds hogere kwaliteitseisen stelt, laten wij onze dienstverlening onafhankelijk toetsen aan de ISAE 3402-standaard. ISAE staat voor ‘International Standard On Assurance Engagements’ en is een kwaliteitskeurmerk voor dienstverlenende organisaties. ISAE 3402 volgt de Amerikaanse SAS 70-certificering op als nieuwe internationale standaard. Eind 2010 conformeerden wij ons al aan de SAS 70 type 1-standaard en kregen wij vorig jaar een SAS 70 type 2-verklaring. De ISAE 3402-certificering verschaft een waarborg voor de juistheid, volledigheid, tijdigheid en betrouwbaarheid van processen en controlemaatregelen. Als resultaat van een sucesvolle audit hebben wij van BDO Audit & Assurance de kwaliteitsverklaring ontvangen. Deze certificering is een zekerheid voor onze klanten dat wij een degelijk en transparant proces hebben voor de verkoop, levering, service en ontwikkeling van onze software-oplossingen. Het optimaliseren van dienstverlening is altijd een belangrijk aandachtspunt. Zeker gezien de gevoeligheid van de gegevens van het inkoopproces van onze klanten en het feit dat wij onze producten aanbieden op basis van SaaS, is het buitengewoon belangrijk dat de interne processen leiden tot een stabiele en veilige oplossing.