Integratie

Bedrijven vragen niet om systemen, maar om oplossingen die helpen om processen efficiënter te maken en samenwerking te verbeteren. U wilt dat uw medewerkers op het juiste moment kunnen beschikken over de juiste informatie zonder onnodig te hoeven schakelen tussen applicaties of data meerdere malen handmatig over te moeten zetten in verschillende systemen. Ook uw inkoop- en factuurverwerkingsprocessen staan niet op zichzelf, maar werken hand in hand met uw financiële systemen en andere bedrijfskritische applicaties, zoals ERP-systemen. Daarbij wilt u ook snel en probleemloos informatie kunnen uitwisselen met uw leveranciers en hun systemen. Vanuit deze gedachte hebben wij onze softwaresuite ontwikkeld. Esize verzekert u van een optimale integratie met elk willekeurig systeem, binnen uw organisatie en daarbuiten. Dat geeft uw IT-organisatie vertrouwen.

Naadloze integratie met uw systemen
Onze kracht schuilt in onze flexibiliteit. Hoe uw IT-landschap er ook uitziet, de open architectuur van ons platform maakt het mogelijk om te integreren met vrijwel elk type applicatie dat u gebruikt. Van financiële software en ERP tot HR en logistieke pakketten, zoals voorraadbeheer. Onze technologie, gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van integraties, verzekert u ervan dat Esize naadloos aansluit op uw eigen applicatie(s). De hoge mate van flexibiliteit van onze technologie maakt het makkelijk om applicatiewijzigingen op te vangen. Het voorziet in beschikbare koppelingen voor de meeste gangbare systemen zoals SAP, Oracle, Coda, Unit4, Exact, Microsoft Dynamics en vele andere applicaties.

Efficiënt data uitwisselen
Onze technologie zorgt ervoor dat organisaties op een efficiënte wijze gebruik maken van master data zoals informatie over leveranciers, accounting (kostenplaatsen, kostensoorten, BTW codes, etc.) en organisatie (business units, gebruikers, budgetten, rechten en rollen, etc.). Daarnaast is het ook mogelijk om operationele informatie uit te wisselen. Denk hierbij aan verplichtingen, boekingen, betaalbestanden, etc. U kunt er voor kiezen om deze informatie te laten interfacen met de Esize applicatie. Deze kunnen naar wens periodiek geautomatiseerd worden.

Hoogwaardige oplossing
Esize biedt hoogwaardige integraties die volledig ondersteund en onderhouden worden en die configureerbaar zijn voor de meeste gangbare systemen. Standaard koppelingen kunnen wij veelal in enkele dagen realiseren. Onze experts hebben uiteraard ook succesvolle integraties tot stand gebracht bij grotere klanten met complexere omgevingen met meerdere ERP- en andere systemen.