Nieuws

Esize lanceert online Spend Intelligence software

Esize, leverancier van cloud spend management oplossingen, introduceert een nieuwe generatie Business Intelligence (BI)-software, die organisaties helder inzicht biedt in actuele stuurinformatie aan de hand van volledig interactieve dashboards. Of het nu gaat om inkooporders, contracten, leveranciers of facturen. Met Esize Spend Intelligence kunnen gebruikers data uit het Esize inkoopplatform beschikbaar stellen en beoordelen, associatief zoeken en antwoorden op bedrijfskritische vragen visualiseren en analyseren. De oplossing draait volledig online en is 24 uur per dag toegankelijk,via desktop, tablet of smartphone. Zo kunnen gebruikers altijd rekenen op betrouwbare informatie om de financiële en operationele prestaties van hun inkooporganisatie effectief te sturen.

Altijd toegang tot stuurinformatie
Esize Spend Intelligence is een innovatieve Business Intelligence (BI)-oplossing, die organisaties helder inzicht biedt in actuele stuurinformatie. Gebruikersbeschikken over volledig interactieve dashboards dankzij slimme QlikView-technologie. Zo kunnen zij data uit verschillende Esize-applicaties beschikbaar stellen en beoordelen, maar ook associatief zoeken en antwoorden op bedrijfskritische vragen visualiseren en analyseren. De oplossing maakt gebruik van een unieke associatietechnologie, die in het geheugen wordt uitgevoerd. Dit maakt het vele malen eenvoudiger om ingewikkelde analyses in te zetten, te gebruiken en te onderhouden. “De intuïtieve gebruikersinterface maakt de software zeer gebruiksvriendelijk,” zegt Paul van Rietschoten, Commercieel Directeur Esize. “Je zet de informatie die je nodig hebt in een paar muisklikken op het scherm, waarbij je kunt inzoomen op alle cijfers en grafieken tot op detailniveau. Zo analyseer en visualiseer je gegevens precies zoals jij dat wil.”

Transparantie en gebruiksgemak
“In de dagelijkse inkooppraktijk zien wij een groeiende vraag naar transparantie en gebruiksgemak. Met deze nieuwe oplossing spelen wij in op de behoefte van onze klanten aan betrouwbare stuurinformatie,” vertelt Paul van Rietschoten. “Wij kiezen voor de QlikView-technologie omdat deze is ontwikkeld vanuit de gedachte dat informatie eenvoudig toegankelijk moet zijn voor de mensen die dat nodig hebben, op het moment dat zij het nodig hebben. Zo kunnen gebruikers altijd vertrouwen op actuele informatie om de financiële en operationele prestaties van hun inkooporganisatie effectief te sturen.”

Belangstelling uit de markt
De eerste reacties van klanten op de nieuwe BI-oplossing zijn volgens Paul van Rietschoten bijzonder positief. De applicatie is inmiddels bij een toonaangevende verzekeraar met succes in gebruik genomen. “Uiteraard staan wij open voor verzoeken van belangstellenden om een demonstratie te geven. Wij nodigen hen van harte uit om contact met ons op te nemen”, zegt Paul van Rietschoten.

Nieuwe generatie BI
Esize Spend Intelligence maakt gebruik van QlikView Enterprise Edition Server-technologie. Dit maakt het mogelijk om met grotere groepen gebruikers te werken. De software zorgt voor veilige distributie van dashboards naar eindgebruikers via windows client, webclient en mobiele apparaten. Een eindgebruiker kan eigen objecten aanmaken op een standaard beschikbaar document en deze op elk gewenst momentdelen met collega’s, klanten of partners. De QlikView Publisher-module zorgt dat organisaties volledige controle houden over de distributie van de applicaties en rapporten. Het verversen van data verloopt automatisch en de module zorgt bovendien voor probleemloze distributie van applicaties en rapporten. Kortom, de juiste stuurinformatie op het juiste moment bij de juiste mensen.

Meer nieuws