Catalogus Management

Uw inkoopsysteem kan alleen succesvol zijn als iedereen in de organisatie er met plezier mee kan werken. U wilt dan ook een gebruiksvriendelijke oplossing waarin iedere medewerker eenvoudig bestelaanvragen kan doen. Zij willen immers makkelijk producten kunnen vinden en bestellen. Dit houdt in dat zij altijd toegang nodig hebben tot het complete productaanbod van uw leveranciers, met betrouwbare productinformatie en actuele prijzen. Alleen zo bent u er zeker van dat uw medewerkers bestellen binnen lopende contracten (contract compliance), maar ook binnen de vastgestelde procedures en budgetten. Een uitgebreid assortiment betekent veel productinformatie en brengt het nodige onderhoudswerk met zich mee. Bovendien wilt u catalogi van nieuwe leveranciers zo snel mogelijk beschikbaar maken voor uw organisatie. Of u nu nieuwe catalogi wilt creëren of bestaande catalogi wilt onderhouden, Esize Catalogus Management biedt u de juiste technische ondersteuning. Dit In een fractie van de tijd en kosten die uw organisatie nodig heeft om het zelf te doen.

Leveranciers laagdrempelig aan boord
Wij bieden een reeks oplossingen om leveranciers laagdrempelig op uw systeem te laten aansluiten, van een eenvoudige webapplicatie tot een volledige systeemintegratie. Wij maken onderscheid tussen interne catalogi en externe catalogi (OCI) in Esize. Interne catalogi betekent dat de leverancier producten en diensten kan invoeren (import of handmatig) in de leveranciersomgeving op het platform. Bij een OCI aansluiting blijven de producten en diensten op de server van de leverancier staan en worden alleen de product- en prijsinformatie opgehaald (punch out).

Optimaal beheer van catalogi
Onze ervaren professionals nemen de technische realisatie van nieuwe catalogi uit handen en zorgen voor naadloze integratie met uw live systeem. Wilt u productinformatie in bulk importeren of updaten in uw online catalogus, dan realiseren wij u het gewenste resultaat binnen de gewenste tijd. Wij kunnen een breed scala aan informatie inlezen of updaten, waaronder productdetails (merk, productnaam, prijs), productvariaties (kleur, maat), productomschrijving en specificaties, SKU, productcategorie, kostenplaats, etc. De ruwe data kunt u aanleveren in diverse formaten (bijvoorbeeld print of CSV), die wij vervolgens digitaliseren en volgens uw specificaties omzetten naar gebruiksklare gegevens en inlezen in de betreffende catalogus. Met onze expertise en bewezen technologie kunt u er zeker van zijn dat uw catalogi en gerelateerde data altijd volledig en actueel zijn. Esize stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn dienstverlening en laat deze onafhankelijk toetsen aan de ISAE 3402-standaard. Dit betekent voor u een waarborg voor de juistheid, volledigheid, tijdigheid en betrouwbaarheid van onze processen en controle-maatregelen.