Functioneel Beheer

Door ontwikkelingen binnen en buiten uw organisatie is de inrichting van uw systeem voortdurend aan verandering onderhevig. Heeft u de juiste mensen in huis om de vereiste wijzigingen in uw applicatie door te voeren? Wij kunnen de rol van functioneel beheerder voor u op professionele wijze invullen. Ook als dit op tijdelijke basis nodig is, bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte. U verzekert zich zo van de noodzakelijke kennis om uw inrichting up-to-date te houden. Goed beheer stelt u ook beter in staat om uw interne klant van dienst te zijn. Onze beheerder verzorgt niet alleen de inrichting, maar hij of zij dient ook als vraagbaak. U zorgt daarmee voor een snellere service, tevreden gebruikers en een beter (en intensiever) gebruik van het platform.

Professionele ondersteuning van functioneel beheer
Onze ervaren professionals kunnen u ondersteunen bij een breed scala aan werkzaamheden, van beheersactiviteiten tot operationele activiteiten. De activiteiten hieronder geven een globaal overzicht van de mogelijke beheertaken waarmee de functioneel beheerder uw organisatie kan ondersteunen:

  • aanmaken en aanpassen van gebruikers en rechten
  • instellen van goedkeuringsflows
  • onderhouden van de processen binnen het Esize platform
  • onderhouden van stamdata
  • aanmaken, importeren en onderhouden van catalogi én OCI
  • importeren van contracten
  • inrichten van ad hoc standaard en maatwerk rapportages.

De functioneel beheerder is daarnaast het centrale aanspreekpunt binnen uw organisatie voor de Esize applicatie en zorgt voor correcte afhandeling van eventuele problemen en gebruikersvragen via de afdeling Services & Support. U bent bovendien verzekerd van professionele ondersteuning van uw gebruikers op locatie. Indien gewenst, kunt u onze professionals ook inzetten voor aanvullende training van uw medewerkers.