Sourcing Support

Dat een e-sourcing platform efficiëncyvoordelen en besparingen kan opleveren, hoeven wij u niet uit te leggen. Het succes van een inkoopproject draait echter niet alleen om de juiste software, maar ook om de mensen die er mee werken. De vraag of uw organisatie ook de juiste expertise in huis heeft om maximaal rendement te halen uit uw sourcingprojecten is daarom belangrijk. Heeft u onvoldoende capaciteit of gekwalificeerde mensen in huis, dan kan Esize Sourcing Support u professionele ondersteuning bieden. Wij helpen uw team om de competenties en kennis te ontwikkelen die vereist zijn om effectieve sourcingprojecten uit te voeren in Esize en zodoende maximale besparingen te realiseren. Op basis van best practices en jarenlange ervaring kunnen onze experts uw medewerkers coachen om sourcing events van begin tot eind probleemloos uit te voeren. Daarnaast kunnen zij trainingen verzorgen om uw leveranciers wegwijs te maken in Esize, zodat ook zij moeiteloos en met plezier hun taken uitvoeren op het platform.

Professionele ondersteuning van e-RFX & e-auctions
U kunt onze sourcingexperts inzetten om uw team actief te begeleiden bij elke stap van het e-RFX en/of e-auction proces, zonder in te grijpen op de inhoudelijke zaken van het project. Denk hierbij aan:

  • opstarten, inrichten en testen van e-RFX en/of e-auction projecten in de applicatie
  • on-site assistentie van uw team tijdens sourcing events
  • monitoren van procesvoortgang en leveranciersactiviteit
  • communicatie met leveranciers en (indien nodig) assistentie op afstand.

Met Esize Sourcing Support bent u verzekerd van efficiënte projecten, snellere doorlooptijden en minder risico. Het is flexibeler en voordeliger dan gespecialiseerde krachten in dienst te nemen. Zo kan uw team zich richten op belangrijkere strategische activiteiten om maximaal resultaat te halen uit uw sourcingprojecten.