Management

Tim Schaefers, Managing Director/Owner
Tim Schaefers was na zijn studie Technische Bedrijfskunde 10 jaar actief in diverse B2B Sales & Marketing functies. Hij vervulde verschillende salesmanagement functies bij Koninklijke Ahrend N.V., om zich vervolgens bezig te houden met het uitbesteden van facilitaire diensten voor Buhrmann N.V. en Océ N.V. Daarnaast is Tim oprichter van Eperium, een succesvolle aanbieder van e-commerce oplossingen, die onder andere geleverd worden aan BCC, De Telegraaf en TomTom.

Paul van Rietschoten, Director of Product Management & Development/Owner
Paul van Rietschoten is na zijn studie Bedrijfseconomie een aantal jaren werkzaam geweest bij TIE Holding N.V., een beursgenoteerde leverancier van e-business oplossingen. Hier was hij onder andere eindverantwoordelijk voor meerdere business units. Vervolgens heeft hij verschillende salesmanagement posities vervuld bij softwareleveranciers EC-Gate en Izodia Plc. Daar heeft Paul een brede expertise opgebouwd in het in de markt zetten van ‘on demand’ e-Procurement initiatieven.

Sander Olij, Director Operations
Na zijn studie Informatica was Sander Olij 8 jaar actief in diverse technische ICT-functies bij bedrijven binnen de logistiek en productie. Vervolgens heeft hij een overstap gemaakt naar commerciële ICT-dienstverlening en heeft hij bij de multinationals CSC Computer Sciences en IBM diverse projectmanagement en lijnmanagement functies vervuld. Binnen Esize is Sander verantwoordelijk voor implementaties van de applicatie, productontwikkeling en Services & Support.