ERP Integratie

Maak een afspraak

De Esize ERP Adapter, een middleware-oplossing op basis van Microsoft-technologie, zorgt voor een optimale samenwerking van de Esize applicatie met uw Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem. Dat geeft vertrouwen aan IT-organisaties.

Naadloze integratie
Hoe uw IT-landschap er ook uitziet, met de Esize ERP Adapter is het mogelijk om kostenefficiënt een hoogwaardige integratie op te zetten met elk willekeurig individueel ERP-systeem of met meerdere ERP-applicaties. De meeste organisaties hebben te maken met bestaande ERP-systemen. Vaak is dit niet beperkt tot een enkele applicatie, maar eerder een verscheidenheid aan verschillende systemen. Dit als gevolg van bijvoorbeeld overnames. Integratie is dan een belangrijke uitdaging en stelt ook eisen aan Esize als best-of-breed applicatie.

Esize ERP Adapter
Wij hebben een oplossing gerealiseerd om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden: de Esize ERP Adapter. Deze technologie, gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van integraties, verzekert u ervan dat Esize naadloos aansluit op uw eigen ERP-applicatie. De oplossing onderscheidt zich door kwaliteit: de adapter kan integreren met vrijwel elk ERP-systeem en de hoge mate van flexibiliteit maakt het makkelijk om applicatiewijzigingen op te vangen. Het voorziet in beschikbare koppelingen voor de meest gangbare systemen zoals SAP, Oracle, Coda, Unit4, Exact, Microsoft Dynamics en vele andere applicaties.

Optimaal gebruik van informatie
De oplossing zorgt ervoor dat organisaties op een efficiënte wijze gebruik maken van master data zoals informatie over leveranciers, accounting (kostenplaatsen, kostensoorten, BTW codes, etc.) en organisatie (business units, gebruikers, budgetten, rechten en rollen, etc.). Daarnaast is het ook mogelijk om operationele informatie uit te wisselen. Denk hierbij aan verplichtingen, boekingen, betaalbestanden, etc. U kunt ervoor kiezen om deze informatie te laten interfacen met de Esize applicatie. Deze kunnen naar wens periodiek geautomatiseerd worden. De Esize-applicatie, maar ook de Esize ERP Adapter, zijn ideaal voor omgevingen waar meerdere ERP-systemen gebruikt worden.