Reporting

Maak een afspraak

Uw organisatie vertrouwt op u om de juiste beslissingen te nemen. Maar kunt u op het juiste moment vertrouwen op de juiste informatie? Managementinformatie helpt u om strategie te vertalen naar concrete plannen. U krijgt het inzicht en de controle om de financiële en operationele prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

Betrouwbare data, betrouwbare beslissingen
Goede en betrouwbare data is de basis voor daadkrachtig management. Esize Reporting maakt het u mogelijk om uit alle afzonderlijke Esize-applicaties of andere (inkoop)systemen toegang te krijgen tot alle noodzakelijke informatie, deze onderling te vergelijken en strategisch te benutten. Zo krijgt u bijvoorbeeld volledig inzicht in alle uitgaven van uw organisatie, ook als deze informatie afkomstig is uit verschillende systemen in verschillende talen en valuta.

Eén ingang voor al uw data
Beschikbare gegevens uit uw inkoopproces worden gebundeld en vastgelegd in een data warehouse. De informatie wordt dagelijks automatisch bijgewerkt en omgezet in direct bruikbare managementrapportages. Ook als u niet alle Esize-modules gebruikt, is het toch mogelijk om informatie te halen uit andere bronnen. Esize Reporting werkt met alle gangbare inkoopapplicaties. De software wijst elk bedrag toe aan de juiste post en elke transactie wordt gecategoriseerd tot op het laagst mogelijke detailniveau. Het geeft u dus eenvoudig overzicht in bijvoorbeeld de totale uitgaven over een bepaalde periode, maar met hetzelfde gemak toont het systeem u bijvoorbeeld de kosten per leverancier op attribuutniveau.

Heldere managementinformatie
Voor een heldere weergave van managementinformatie gebruikt de oplossing de Business Intelligence-software van Business Objects. U kunt de benodigde gegevens tonen in de Business Objects-omgeving, maar ook selecties maken en deze verwerken in PDF, Excel of andere bestandsformaten. Hierin kunt u de rapportages verder aanpassen. Werkt u binnen uw organisatie ook met andere Business Intelligence-software, dan is het mogelijk om gegevens uit het data warehouse hierin aan te leveren.

Standaard- en maatwerkrapportage
U kunt kiezen uit vele mogelijkheden om de gewenste informatie te presenteren. Bijvoorbeeld als cluster per leverancier, productgroep, periode, locatie, kostenplaats of leverancierstatus. Hiervoor heeft de oplossing een groot aantal standaardrapportages, waar u direct mee aan de slag kunt. Maar wilt u de gegevens op een andere manier analyseren, dan kunt u ook zelf rapportages op maat maken. U kunt het systeem zo instellen dat u op een vast tijdstip automatisch de gewenste rapportage via e-mail ontvangt. Zo heeft u altijd de juiste informatie op uw bureau.