Spend Intelligence

Maak een afspraak

U wilt kosten in de hand houden, risico’s begrijpen en op de juiste manier controleren. Daarom wilt u altijd kunnen rekenen op betrouwbare en real-time informatie over uw bedrijfsuitgaven. Of het nu gaat om inkooporders, contracten, leveranciers of facturen. De juiste informatie geeft u een 360˚ beeld van alle uitgaven tot op detailniveau. U krijgt het juiste inzicht om de financiële en operationele prestaties van uw inkooporganisatie effectief te sturen.

Altijd toegang tot management informatie
Overal en altijd inzicht in uw bedrijfsuitgaven. Esize Spend Intelligence is een nieuwe generatie Business Intelligence (BI)-oplossing, waarmee u volledig interactieve dashboards maakt op basis van real-time data. U zet de informatie die u nodig heeft in een paar muisklikken op uw scherm. U analyseert en visualiseert gegevens precies zoals ú dat wilt – en verandert uw voorkeuren weer in een handomdraai. U bent voor zoekopdrachten niet beperkt tot een complexe BI-architectuur. Met Esize Spend Intelligence kunt u data uit verschillende Esize applicaties beschikbaar stellen en beoordelen, associatief zoeken en antwoorden op cruciale vragen visualiseren en analyseren. De intuïtieve gebruikersinterface maakt de oplossing zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen in uw organisatie kan er snel mee aan de slag, zonder uitvoerige training of cursus. Het resultaat is de juiste management informatie op het juiste moment bij de juiste mensen.

Interactieve dashboards
Esize Spend Intelligence biedt volledig interactieve dashboards dankzij slimme QlikView-technologie. Dit houdt in dat u kunt inzoomen op alle cijfers en grafieken tot op detailniveau. De oplossing maakt gebruik van een unieke associatietechnologie, die in het geheugen wordt uitgevoerd. Dit stelt u in staat om ingewikkelde analyses vele malen eenvoudiger in te zetten, te gebruiken en te onderhouden. Het maakt de interactieve dashboards razendsnel en maakt het tijdrovende draaien van rapporten definitief overbodig. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van statische, voorgebouwde datamodellen met voorgedefinieerde query’s of cubes. De oplossing geeft u de flexibiliteit om uw eigen weergave van data te maken. Eindgebruikers kunnen makkelijk hun informatiebehoefte zelfstandig invullen. Uw IT-afdeling hoeft niet langer aanvragen voor rapportagewijzigingen af te handelen. De complexiteit waarmee traditionele BI-oplossingen te kampen hebben, is nu verleden tijd.

Nieuwe generatie BI
Esize Spend Intelligence maakt gebruik van QlikView Enterprise Edition Server-technologie. Dit stelt u in staat om de applicatie centraal uit te rollen naar meerdere gebruikers. Werken met grote groepen users is geen enkel probleem. De software zorgt voor een beveiligde distributie van dashboards naar eindgebruikers via een Windows client, een webclient en mobile devices. De grote meerwaarde zit in de mogelijkheden voor real-time samenwerking. Een eindgebruiker kan eigen objecten aanmaken op een standaard beschikbaar document en deze – indien gewenst – delen met andere gebruikers. Dankzij de QlikView Publisher-module houdt u volledige controle over de distributie van de applicaties en rapporten van uw organisatie. Het verversen van data verloopt automatisch en de module zorgt bovendien voor correcte distributie van applicaties en rapporten.

Eén oplossing voor elk device
Esize Spend Intelligence draait volledig online en is daarmee overal en altijd toegankelijk. U deelt uw resultaten op elk gewenst moment met collega’s, klanten en partners. De applicaties hoeven maar eenmaal te worden ontwikkeld om vervolgens toegankelijk te zijn via elk apparaat, of dit nu een desktop, tablet of smartphone is. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van een eenduidige, consistente applicatie ongeacht het apparaat wat zij gebruiken.