Over Esize

Wie wij zijn

Esize is in 1999 begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe generatie inkoopsoftware. Eind 2001 vond de marktintroductie plaats en werden de eerste klanten aangesloten. Inmiddels is Esize in Nederland uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Cloud Spend Management. Onze kracht schuilt in een unieke bundeling van inkoopexpertise en softwarekennis. Belangrijk daarbij is de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie in combinatie met specialistische inkoopkennis op het gebied van vraagstukken rondom inkoopprofessionalisering en integrale procesoptimalisatie. De applicatie is dan ook ontwikkeld vanuit de gedachte “van inkopers voor inkopers”.

 

Inmiddels zijn tal van succesvolle projecten gerealiseerd voor toonaangevende bedrijven in uiteenlopende branches. Binnen de overheid in Nederland heeft Esize een leidende positie verworven op het gebied van elektronisch bestellen en factureren. En in grote privébedrijven bieden we ondersteuning aan de complete cyclus van inkoop tot factuurafhandeling, ongeacht de branche waarin deze organisaties zich begeven. Onze klanten vindt u onder meer in de financiële en zakelijke dienstverlening, bouw, industrie, zorg, onderwijs en overheid.

In 2015 opende Esize de deuren van het Belgische filiaal.

Waarom Esize?

Besparen begint met slim uitgeven en daar geloven we sterk in bij Esize. Wij willen een vanzelfsprekende partner zijn voor organisaties die hun uitgaven – en hun inkoop- en facturatieprocessen – beter onder controle willen krijgen. Dit doen wij door praktische oplossingen te ontwikkelen die onze klanten helpen om alle stappen van het inkoop- en facturatieproces efficiënter en transparanter te maken. Oplossingen die werk uit handen nemen, want eenvoud is onze kracht. Wij maken oplossingen waar iedereen mee kan werken, waar en wanneer zij dat willen.

Onze klanten vinden dat inkoop anders moet. Omdat het slimmer kan. Wij helpen onze klanten dan ook graag bij de implementatie van verbeteringen. Samen werken we de slimste oplossing uit om uitgaven (nog) beter onder controle te krijgen.

We bouwen ook voortdurend verder aan de ontwikkeling van onze technologie omdat we vinden dat het altijd beter kan en dagen onze medewerkers uit om mee te innoveren en creatieve ideeën om te zetten in concrete acties zodat zij zelf ook blijven groeien.