Directie & Management

Kosten verlagen door efficiëntere processen

Besparingspotentieel realiseren en verzilveren

Wat zijn uw uitdagingen?

Transparante audit trail door het volledige inkoop en factuurverwerkingsproces

Inzicht en controle op uitgaven en lopende verplichtingen

Realiseren van contract compliance

Besparingen realiseren

Bedrijven die controle hebben over hun uitgaven en goed presteren op contract compliance zijn vaak winstgevender dan hun concurrenten. Men kan veel besparen door slimmer uit te geven. Daarom wilt u precies weten hoe en waar uw organisatie geld aan uitgeeft én aan wie. Door dit tot in detail vast te leggen krijgt u een volledig inzicht in alle kosten en grip op de uitgavenpatronen binnen uw bedrijf. Esize sluit uw strategisch/tactische inkoopprocessen naadloos aan op uw operationele inkoop en factuurverwerking, en dit in één online platform. Zo ontdekt u besparingspotentieel over de ganse breedte van uw organisatie en kunt u dit optimaal benutten.

Inzicht & controle

U heeft altijd en overal inzicht in de financiële en operationele prestaties van uw bedrijf op basis van real-time data en key performance indicators. Maak eenvoudig betrouwbare analyses en rapportages met interactieve dashboards. Krijg een 360˚ beeld van alle uitgaven en verplichtingen tot op detailniveau. Periodieke afsluitingen doet u in enkele kliks. Alles volgens de actuele wet- en regelgeving en verscherpte eisen voor corporate governance, zowel voor publieke als private organisaties. Geen zorgen over de doelmatigheid en rechtmatigheid van uw inkooporganisatie. Deze is volledig transparant vanwege een complete audit trail. Ook voor publieke organisaties die aanbestedingsplichtig zijn.

Samenwerkingsplatform

U wilt een platform dat open en laagdrempelig is. Waar iedereen direct mee aan de slag kan. Waarmee uw mensen met plezier werken én beter samenwerken, over verschillende afdelingen heen én zelfs samen met uw leveranciers. Wij ontwikkelen innovatieve software die voorop loopt in gebruikerservaring en geïnspireerd is op de meest intuïtieve webshops voor consumenten. Ons platform geeft iedereen in uw organisatie direct toegang tot dezelfde informatie en documenten. Dit vanop elk device vanaf elke locatie 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wereldwijd doen duizenden gebruikers vele miljoenen transacties (RFx, e-auction, orders, facturen) via ons platform.

Geïntegreerde oplossing

Wat uw startpositie ook is en wat uw ambities ook zijn, ons platform groeit met u mee. Het is schaalbaar en flexibel. En heeft u ondersteuning nodig bij beheer, catalogus onderhoud, sourcing begeleiding of factuurverwerking? Wij nemen het graag voor u uit handen. En hoe uw IT-landschap er ook uitziet, onze applicaties garanderen flexibele en naadloze integratie met uw bestaande ERP- of financiële systemen. Onze oplossingen worden gehost bij vertrouwde en ‘groene’ partners. Uw waardevolle gegevens worden opgeslagen in goed beveiligde datacenters met uitgebreide back-up en opslagfaciliteiten. Daarbij hanteren we strenge interne en externe beveiligingsmaatregelen en toetsen wij onze dienstverlening voortdurend aan de ISAE 3402-standaard.

Onze oplossingen