Financiën & Controlling

Kosten verlagen van het Accounts Payable proces

Betaling van onjuiste, dubbele of ongeautoriseerde facturen vermijden

Wat zijn uw uitdagingen?

Real-time inzicht in uitgaven en lopende verplichtingen

Doorlooptijd van het factuurverwerkingsproces versnellen

Transparante audit trail door het volledige inkoop en factuurverwerkingsproces

Uitgaven onder controle

U bepaalt strategieën, u bewaakt financiële risico’s en beheerst uitgaven. Maar heeft u wel de volledige controle over het uitgavenpatroon van uw organisatie? En hoe nauwkeurig en actueel is uw inzicht in uw verplichtingenadministratie?
Met Esize heeft u altijd en overal inzicht in de financiële en operationele prestaties van uw organisatie op basis van real-time data en key performance indicators. U heeft toegang tot informatie die betrouwbaar en actueel is en helpt bijdragen tot uitgavenbeheersing en optimalisatie van het werkkapitaal.
U krijg een 360˚ beeld van alle uitgaven en verplichtingen tot op detailniveau. Betrouwbare analyses, rapportages met interactieve dashboards en ook periodieke afsluitingen doet u in enkele kliks. Alles volgens actuele wet- en regelgeving en scherpe eisen voor corporate governance. Voor publieke én private organisaties.

Brug tussen Inkoop en Financiën

Inkoop en factuurafhandeling zijn in de meeste bedrijven complexe processen, met vele administratieve handelingen en goedkeuringsmomenten. Wanneer inkoop en financiën hun processen laten samenwerken, dan valt veel winst te behalen.
Maak het voor iedereen in uw organisatie eenvoudig om bestelaanvragen te doen in een gebruiksvriendelijk systeem. Door vroegtijdig in uw bestelproces autorisaties en budgetcontroles te laten plaatsvinden, bent u er zeker van dat er geen onnodige uitgaven worden gedaan. U versnelt het proces van bestellen tot betalen en houdt het overzicht én de controle. Esize ondersteunt processen die de overgang van papier naar digitaal versnellen, waaronder 100% conversie naar digitale facturen, automatische factuurgoedkeuring, matching en workflow. Het resultaat is minder administratieve handelingen en kleinere kans op fouten. U verbetert de kwaliteit van het Accounts Payable proces. Bovendien verlaagt u directe inkoopkosten en proceskosten voor uw organisatie.

Onze oplossingen